ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ

Έχουμε κάτι να προσφέρουμε στην κάθε σας στιγμή.

ΠΙΣΙΝΑ | ROOF GARDEN


Απολαύστε ένα μαγευτικό κοκτέιλ στο μπαρ της πισίνας, με την υπέροχη θέα στους αρχαιολογικούς χώρους της Κω, όπως προσφέρεται από την ταράτσα του ξενοδοχείου.

Ξεκουράστε το σώμα σας με ένα υδρομασαζ εντός της πισίνας, δοκιμάστε ένα σνακ με τοπικές πινελιές ή γευτείτε τον ήλιο στα άνετα καναπεδάκια.


ΠΡΩΙΝΟ


Στο πρωινό θα βρείτε μια εξαιρετική ποικιλία προϊόντων, με έμφαση σε τοπικά παραγόμενες γεύσεις και συνταγές. Το Μαριτίνα είναι από τα πρώτα ξενοδοχεία που σέρβιραν το «Ελληνικό πρωινό»

Αίθουσα Συνεδρίων | ΔΕΙΓΜΑΤΙΣΜΩΝ


Αίθουσα χωρητικότητας 80 καθήμενων, πλήρως εξοπλισμένη με οπτικοακουστικά μέσα (βιντεοπροβολέας, μικροφωνική, flipchart, πίνακας κα). Η αίθουσα διαμορφώνεται ανάλογα με τις ανάγκες σε διάφορες διατάξεις και είναι ιδανική για δειγματισμό προϊόντων.

ΚΑΦΕ | ΜΠΑΡ | ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ


Για όσους θέλουν να απολαύσουν τον καφέ ή το γεύμα τους στον εξωτερικό χώρο του ξενοδοχείου, μπροστά από έναν πολυσύχναστο δρόμο, με  θέα στα αρχαιολογικά μνημεία του νησιού.  


ΡΕΣΕΨΙΟΝ


Ο χώρος υποδοχής λειτουργεί 24 ώρες και είναι πάντα στη διάθεσή σας για να σας εξυπηρετήσει σε οτιδήποτε χρειάζεστε.

Ιντερνετ | Χώρος εργασίας


Ως ξενοδοχείο με μεγάλη επισκεψιμότητα από επαγγελματίες έχουμε διασφαλίσει υψηλής ταχύτητας δίκτυο σε όλους τους χώρους του ξενοδοχείου δωρεάν. Διατίθεται επίσης «business corner» στον κοινόχρηστο χώρο του ξενοδοχείου, με υπολογιστές, εκτυπωτή, σκάνερ.